Free cookie consent management tool by TermsFeed Update cookies preferences

Salutació

Els espais web permeten a la ciutadania accedir de manera immediata a continguts diversos.

En la societat actual, aquestes tecnologies ens proporcionen un seguit de possibilitats en el camp de la informació i de la interconnexió i, sent conscients del que això suposa, les Administracions mirem d’aprofitar al màxim aquestes eines que ens permeten apropar-nos a la ciutadania i establir-hi una relació més estreta i directa...

El President »

Contacta

EMD de Jesús
Pl. Pati de la Immaculada, 1
43590 - Jesús. Baix Ebre
Tf: 977 500 735
F : 977 503 352
@: emd@jesus.cat

Notícies

06/03/2024
Dates de la preinscripció per al curs escolar 2024/2025
04/03/2024
23è Concurs de Pintura de Jesús – 2024
04/03/2024
4t CONCURS DE FOTOGRAFIA DE L’OLI, DE LA GARROFA I DE LA PEDRA SECA DE JESÚS (2024)
01/02/2024
La Diputació de Tarragona ha atorgat a l'EMD de Jesús una subvenció.
01/02/2024
La Diputació de Tarragona ha atorgat a l'EMD de Jesús una subvenció.

+ Notícies »

+Informació

Pressupostos participatius

eBando

informatiu JESUSENC

Baix Ebre avant

Dispositiu d'inserció sociolaboral

Predicció del temps a Jesús


EMD de Jesús

Entitat municipal descentralitzada (EMD) és el nom que rep a Catalunya l'entitat local menor, consistent en un o més nuclis de població sense ajuntament propi que es regeixen conjuntament per una junta de veïns, al capdavant de la qual hi ha un/a president/a.

+informació »

Serveis

Treballem amb l'objectiu de contribuir al desenvolupament del nostre poble i a la millora de la qualitat de vida de la ciutadania, gestionant serveis amb eficiència, flexibilitat i proactivitat, aportant valor en pro de la sostenibilitat social i econòmica.

+informació »

El poble

Jesús és un poble amb una extensió de 16,36 quilòmetres quadrats, que està constituït en EMD des del juny de 1994; situat a uns dos quilòmetres de Tortosa, a la dreta de l’Ebre, s’hi arriba per la C-12 (eix de l’Ebre)...

+informació »

Línia Verda

Donem un pas endavant i posem a la teua disposició una nova eina amb la que podràs gestionar incidències i desperfectes en l'equipament urbà, en qualsevol moment, d'una forma fàcil i ràpida.

+informació »


Administració electrònica

Seu electrònica

La Seu electrònica de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Jesús és l'adreça electrònica disponible per als ciutadans i les ciutadanes, a través de xarxes de telecomunicacions, mitjançant la qual aquest Entitat difon informació i presta serveis.

Entreu »

Portal de transparència

El portal de transparència de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Jesús consta de diferents recursos per donar compliment a les obligacions de la Llei 19/2014, de transparència, accés a la informació pública i bon govern.

Entreu »

Bústia de factures

L’objectiu del servei eFact d'aquest ens és posar a disposició dels seus proveïdors sistemes d'enviament de factures electròniques, i contribuir a l’impuls i a la difusió de l’ús de la factura electrònica a Catalunya.

Entreu »

Perfil del contractant

Licitacions, adjudicacions provisionals, acords, resolucions... A més, també hi ha els plecs de clàusules administratives particulars i informació essencial sobre cadascun dels procediments.

Expedients > 30/04/2016 »

Expedients < 30/04/2016 »


Informació d'interès