Dilluns, 19 de Novembre de 2018
Entitat Municipal Descentralitzada de Jesús Entitat Municipal Descentralitzada de Jesús
Baix Ebre
Entitats i Associacions
 
 
A.A.V.V. JESÚS CATALÒNIA
 
AA/VV POU DE LA CONXA
 
ASSOCIACIÓ CULTURAL I JUVENIL 7C
 
AMPA CEIP "DANIEL MANGRANÉ"
 
ASSOCIACIÓ DE DONES DE JESÚS
 
ASSOCIACIÓ EMPRESARIS DE JESÚS (AEJE)
 
ASSOCIACIÓ ESPORTIVA DE VETERANS JESÚS CATALÒNIA
 
CASAL DE JUBILATS "SANT FRANCESC" DE JESÚS
 
CENTRE D'ESTUDIS DE LA INDUMENTÀRIA TRADICIONAL DE LES TTE (CEITE)
 
CLUB CICLISTA JESÚS
Imatges
Activitats
 

 
  
CLUB CICLISTA JESÚS

:: Imatges
:: ActivitatsHISTÒRIA

El Club Ciclista Jesús neix a principis dels anys 90, de la ma d’una colla d’afeccionats al ciclisme del poble de Jesús (Tortosa).
 
Els antecedents del grup, els trobem en les primeres sortides i curses socials a Alfara de Carles, a meitants dels anys 80, organitzades per Carlos Ripollés (forn de Carlos).
 
En els primers anys d’història, el Grup Cicloturista Jesús va estar patrocinat per l’empresa jesusenca JOCS ESTADI – ROYES.
 
Els seus integrants van participar en marxes tan importants com les de Bilbao, Andorra, Logronyo, Terres de l’Ebre, etc.
 
L’any 2006, el Club Ciclista Jesús es va subrogar la llicència federativa del Club Ciclista Blasco, i es va inscriure en el Registre d’Entitats Esportives de la D.G. de l’Esport.
 
En l’actualitat el Grup el componen al voltant de vint-i-cinc cicloturistes, majoritàriament de Jesús, però també de Tortosa, Tivenys o Roquetes.
 
El Grup realitza sortides setmanalment per carretera, tots els diumenges a les 9h., amb punt de trobada al Pontet de Botella (Jesús), i amb un recorregut que oscil.la entre els 60 i els 100 km. El punts de destí solen ser diverses rutes per les Terres de l’Ebre, amb arribada cap al mig-dia un altre cop a Jesús. Aquestes sortides estan programades en el full de ruta, que es distribueix cada semestre als integrants del grup.
 
A l’estiu hi ha sortides entre setmana, tots els dimecres a partir de les 17 h., i el lloc de concentració  és la Pèrgola de la Immaculada. També,  hi ha sortides amb mountain-bike, per la Via Verda de Valdezafán.
 
En els últims anys, l’equip a participat en les marxes de Móra d’Ebre, Sant Jaume, Logronyo, Mallorca, Envalira, Bilbao, Quebrantahuesos, etc.
 
Actualment, el patrocinador del Grup és l’empresa jesusenca PRIMITIVO CONESA S.A., dedicada a la venda de maquinària agrícola, jardineria i caravàning.

Enllaç al Web del Club Ciclista Jesús

 
CLUB FUTBOL JESÚS CATALÒNIA
 
CONFRARIA DEL SAGRAT COR
 
GRALLES I TABALS DE JESÚS
 
GRUP ESCÈNIC EUTERPE (Jesús)
 
PARRÒQUIA SANT FRANCESC DE JESÚS
 
MAGRUPER
 
PENYA BARCELONISTA DE JESÚS
 
PENYA "LO CARRAU"
 
PLATAFORMA "SALVEM LO CANALET"
 
SOCIETAT DE CAÇADORS SANT BERNABÉ
 
SOCIETAT CULTURAL I ECOLOGISTA SANT JOSEP
Agenda d'activitats
 
WWW.EMDJESUS.CAT
Cerca al web
Llibre de visites
 

Servei ofert per OASI